image
 |  0 10 Лютого 2021 | 14:37

Волинянка розшукала в іншій країні свою сестру, яку ніколи не бачила (ВІДЕО)

Луцьк, Варшава та французьке Монпельє – три міста, дві розірвані долі та одна болюча зрада. 24-річна Діана Ковалік – родом з Волині, але протягом тривалого часу живе у Польщі. Мама дівчини мала наркотичну залежність. Жінка навіть не знала, від кого народила доньку – вона їй була непотрібна. Однак дівчинка назавжди запам’ятала слова покійної бабусі, які почула у дитинстві, – мама народила і покинула ще одну доньку. І тепер, у дорослому віці, волинянка вирішила розшукати рідну сестру.

Про історію доль двох сестер розповіли у ефірі шоу «Таємниці ДНК» на телеканалі СТБ.

Про свою маму Наталю 24-річна Діана Ковалік мало що знає. Змалечку дівчина зростала в інтернаті. Її мати померла молодою, а з величезної родини не знайшлося нікого, хто б прихистив або хоча б інколи провідував маленьку сироту.

«Я її навіть не сприймала як маму. Ніколи її не бачила. Щовечора мама втікала з хати через вікно, а я кричала, мовляв, бабо, дивися, мама втікає! З мамою ми були чужими людьми. Від сили бачилися разів десять. Вона або сиділа у в’язниці, або втікала. Мама померла, коли мені було 4 роки, від передозування наркотиків», – пригадує болючий епізод з дитинства жінка.

Коли дівчині було 7 років, не стало її бабусі. Діана й досі сумує за нею, згадує зі сльозами на очах. Після смерті бабусі дівчинка деякий час жила у своєї тітки. Але потім ситуація змінилася і її відправили в інтернат. Там вона познайомилася зі своєю названою мамою – пані Валентиною. У той час рідна тітка дитини, також Валентина, не захотіла прихистити сироту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто увійде до складу президії Волиньради VIII скликання

Названа мама, яка провідувала дівчину в інтернаті, привозила їй подарунки та одяг. Згодом жінка почала забирати дитину додому. Познайомила із власною донькою, яка на правах старшої сестри навчала Діану всьому, що могло б пригодитися у житті – прибирати, готувати, правильно складати речі тощо.

Про пані Валентину лучанка згадує з особливою теплотою. Каже, що запрошувала жінку й на власне весілля. Також вона була присутня у домі Діани після пологів – допомагала з новонародженими двійнятами.

Пані Валентина згадує названу доньку як дівчинку із довгою косою. Але згодом через воші косу в інтернаті обрізали.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити