image
 |  4 16 Листопада 2019 | 09:59

Волинянки привезли нагороди з міжнародного турніру вільної боротьби (ФОТО)

Ковельчанки Ольга та Анастасія Падошик успішно виступили на міжнародному турнірі з вільної боротьби у Берліні.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Понад 330 учасниць з 23 країн світу взяли участь у міжнародному турнірі з вільної боротьби серед дівчат у місті Берлін в Німеччині. У складі української збірної, яка зайняла І командне місце, виступали ковельчанки – вихованки ДЮСШ №1 Ольга та Анастасія Падошик.

Ольга боролась у віковій групі до 17 років. Провела шість поєдинків. Виграла у представниць Латвії, Німеччини (чинної чемпіонки Європи Ребеки Матч), Швеції, США. На жаль, у напруженій боротьбі за вихід до фіналу за балами поступилась призерці минулорічного чемпіонату Європи – спортсменці з Берліна. Впевнено здолавши хорватку, ковельчанка здобула бронзову нагороду.

Читайте також: Усі 54 ОТГ Волині працюватимуть напряму із Держбюджетом, – Офіс реформ

Анастасія виступала у категорії юніори (до 21 року). Успішно завершила поєдинки з борчинями зі Швеції та Хорватії. За вихід до фіналу фортуна посміхнулася німкені, а у зустрічі за третє місце – канадці. У підсумку наша землячка посіла п’яте місце.

Готували ковельських спортсменок до змагань тренери Олег Стус та Ігор Падошик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити