image
 |  9 8 Вересня 2019 | 23:33

Волинянку обурив недбалий ремонт дороги

Жителька села Острівок, що в Зимнівській сільській територіальній громаді Володимир-Волинського району Волині, скаржиться на поганий ремонт дороги.

Волинянка Олена Ковбас (Гайковська) оприлюднила світлини грейдованої дороги у фейсбуці, - пише Волинь24.

«Ось таку дорогу зробив голова сільської ради у селі Острівок В'ячеслав Артурович Католик, – пише авторка. – Цей напрямок дороги знаходиться від Пантелеймонівської церкви в сторону Когильна. Грейдер взяв і просто розгорнув купу каміння по дорозі. На чергові запитання «і це все що ви зробили?» названий вище Католик В.А відповів, що начебто ми не люди, і нам і така дорога піде».

Волинянка додає, що неподалік розташований дитячий садочок, «і дуже незручно ось по такій дорозі їхати дитині велосипедом, тим більше дитячою коляскою».

«Обурює те, що усім байдуже, а звичайні люди самі з цим впоратись не можуть. Прикро, що у нас такий голова сільської ради, який недбало ставиться до своїх обов'язків», – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську будують парковку і паралельно руйнують вулицю (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити