image
 |  2 10 Січня 2019 | 09:29

Волинянку змусили заплатити за те, що робила фото в ресторані

Волинянку змусили заплатити за фотосесію в заміському відпочинковому комплексі «Gosti».

Про це Elena Singaevich написала на своїй сторінці у "Фейсбуці". 

Молода особа зазначає, що згаданого дня святкувала свій день народження. Каже, що інших варіантів, окрім цього закладу, навіть не розглядала, бо дуже вже імпонує їй кухня, природа навколо, ненав'язливий інтер'єр. 

"Забронювали столик на 4-х осіб, все приготували, як замовляли. Ну і вирішила зробити собі й подругам подарунок, запросила знайомого фотографа, щоб зробив декілька знімків. І тут СЮРПРИЗ, до мене підходить адміністратор і повідомляє, якщо Ви робите в закладі фото на професійний фотоапарат, то треба закладу заплатити 1000 грн. М’яко кажучи, я була здивована. Настрій трішки зіпсували", - зазначає пані Олена. 

"Тобто якщо я щось святкую в закладі і роблю фото на телефон, то це безкоштовно, а якщо я хочу своє свято закарбувати на фотоапарат, то заплатіть і потім свої чудові фото, які Ви оплатили по повній, покажіть друзям і зробіть нам рекламу. Отже, підсумок – це все було б зрозумілим, якби я не замовляла столик та приїхала зробити просто фотосесію, наприклад, заплатила, як за оренду фотостудії. А так це виглядає якось дивно для закладу такого рівня", - додає дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька горів відпочинковий комплекс (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити