image
 |  2 31 Грудня 2018 | 08:24

В рамках операції «Розшук» Володимир-Волинська поліція розшукала двох злочинців

З 3 по 30 грудня 2018року у Володимирі-Волинському тривала всеукраїнська операція «Розшук» в ході якої працівникам місцевої поліції вдалося розшукати 2 злочинців. 

Про це «ВолиньUA» розповів майор поліції Олександр Ольховський.

Мета операції – розшук осіб, котрі переховуються від слідства, суду та ухиляються від виконання покарань як реального терміну позбавлення волі, яких суд відпустив до ступу вироку в реальну силу, так і тих, хто уникає виконання громадських робіт. Також розшукують тих, хто має випробувальний термін і зобов’язаний відмічатися в певний період та дотримуватися обмежень накладених на них судом.

- За період операції розшукано 2 злочинця. Один з них ухилявся від військової прокуратури, а інший – від суду. На даний час розшукуємо ще 20 осіб – це в порівнянні з минулими роками велика цифра. Вся справа у тому, що до обрання законної сили вироку, їм дається своєрідна можливість виїхати навіть з України. Більша частина наших злочинців, які переховуються, згідно даних Держприкордонслужби, виїхали за територію України.

Щодо військових, яких розшукує поліція, то це люди, які з тих чи інших причин невчасно прибули у військову частину, до прикладу після відпустки. Їм інкримінують самовільне залишення військової частини або дезертирство.

- Як правило, з усіма подіями, що проходять на сході і з тим, що їх оголошують у розшук – до реального покарання ніхто не був засуджений. На даний час маємо в розшуку 3 особи з числа військовослужбовців, але знову ж таки вони перебувають за межами країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшовся безвісти зниклий волинянин

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити