image
 |  0 20 Грудня 2017 | 09:14

Володимир-Волинський: українська діаспора передала подарунки дітям загиблих Героїв АТО

19 грудня 2017 року володимир-волинські волонтери передали подарунки дітям загиблих Героїв АТО від української діаспори.
Про це у «Фейсбуці» поінформувала Ольга Жигунова.
«Сьогодні діти загиблих Героїв АТО з нашого міста отримали подарунки до дня Святого Миколая від діаспорян німецького Ляйпцігу ( Oksana Mk і команда волонтерів-парафіян УГКЦ Св. Юрія Переможця). Приємно було бачити посмішки на обличчях малят і рідних. У подарункових пакунках знаходились солодощі, одяг, канцелярське приладдя, ялинкові прикраси, іграшки від небайдужих українців з-за кордону. Ще дві сім"ї воїнів отримали подарунки та речі для малечі.
Ця акція засвідчує те, що українці світу підтримують свою Батьківщину, живуть турботами свого краю та допомагають родинам тих, хто ціною власного життя боронили незалежність та цілісність нашої держави.
Дякуємо усім добрим сердечкам, які не забувають робити добрі справи! Хай все те найкраще, що ви робите вертається сторицею! Миру всім нам та веселих свят!!!», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити