image
 |  4 29 Січня 2019 | 16:14

Володимир-Волинський буде центром повіту

Володимир-Волинський стане одним із трьох повітових центрів, які планують створити на Волині.  

Про це на своєму звіті, 25 січня 2019 року, повідомив мер міста Петро Саганюк.

Відповідаючи на запитання чому до міста не хочуть приєднуватися села, Саганюк зазначив, що він за те, щоб села приєднувалися.

- Але хтось проводить таку політику, що як місто прийде, то забере всю землю. Та не забере, немає там що брати, вона вся у приватній власності. Я пропонував усім місцевим громадам. Не хотіли. Приїжджали зі Ставок, Краті та Гайок і просилися до міста, але закон не дозволяв приєднуватися. Я усім говорив і ще раз кажу: хто приєднається до міста ми щороку по одній вулиці будемо робити, - зауважив Петро Саганюк.

Мер зазначив, що прекрасно співпрацює з головами Зарічанської та Зимнівської ОТГ. Наприклад, Заріччя врізалося у міську водомережу.

- У Верховній Раді є проект постанови про створення так званих повітів чи районів. Воно мене могло б і не боліти, але я все зробив, підключив кого знаю і на базі міста Володимира-Волинського буде повітовий центр. Ковель, Володимир і Луцьк – будуть центрами повітів. До Володимира будуть приєднані Локачі, Іваничі та Володимир-Волинський район, - розповів міський очільник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському підняли вартість проїзду у маршрутках

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити