image
 |  4 29 Березня 2020 | 23:28

Володимир Зеленський вивіз свою родину до Швеції, – блогер Чаплига

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена припинила звертатися до українців після введення карантину через коронавірус. Українці помітили, що давно не бачили публічної благодійної і настільки важливої діяльності першої леді.

Про це опублікував допис киянин і блогер Міха Чаплига на своїй сторінці у facebook.

Пишуть, що давно не бачили публічної благодійної і настільки важливої (психологічно) в наш час діяльності першої леді... Пишуть, що Зеленський вивіз родину до Швеції... Країну без карантину? З медициною... Зараз? Коли всім все закрили? Президент? Карантин? Закриті кордони? Якщо це правда, то думаю це має стати ПЕРШИМ питанням засідання Ради. Імпічмент явочним порядком. П. С.: а на господарстві Халатна Мендель? Вимагаю від вас публічно спростувати чутки і явити сім'ю Гаранта його народу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал із братом Єрмака: в мережу злили ще одне відео

Українці активно коментують ситуацію: "А че в Швецию? У него в Англии квартира, может туда. Или в Израиль", "Шото мне кажется, что Зелёный Сцарь скоро сам упиздит в эту Швецию, насовсем! Да, простите за матюк", "Он бы уже наверное и рад чтоб уйти".

Варто зауважити, що станом на ранок 29 березня в Україні підтверджено 418 випадків захворювання на COVID-19, 9 - летальних, 5 людей одужали.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити