image
 |  5 8 Листопада 2022 | 23:31

Володимирська влада затіяла ремонт кабінету одного з управлінь у період війни

У Володимирі міська влада затіяла ремонт кабінету одного з управлінь у період війни. Передбачили на це понад 350 тисяч.

Оголошення про проведення тендеру розміщено на Prozorro.

Загалом планується поточний ремонту з усунення аварій в коридорі та кабінеті управління з гуманітарних питань виконавчого комітету. На ці цілі з міського бюджету виділять 361 357,00 грн. втім, в ході торгів сума може бути зменшена.

Якщо уважно переглянути тендерну документацію, то з неї слідує, що в коридорі мають зняти плитку, постелити ламінат, зробити всі роботи з оновлення стін та стелі, встановити двері, замінити розетки та вимикачі. Щодо кімнати, то і в ній проведуть суттєвий ремонт: знімуть стару плитку та постелять ламінат, зроблять натяжну стелю, зі стін знімуть плитку, замурують дверний пройом, відремонтують та пофарбують стіни. Також в кабінеті встановлять двері, нові світильники та розетки і проведуть сантехнічні роботи.

Схоже, що документацію в гуманітарному управлінні готували нашвидкоруч, оскільки навіть не спромоглися її нормально вичитати на предмет помилок. Так, в додатку 4 до тендерної документації, а саме у прикладі форми «Тендерна пропозиція» зазначено: «Поточний ремонт приміщень в будівлі виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: вулиця Дружби Народів, 48)». То, де мають проводитися ці роботи: на Волині чи на Миколаївщині?

Наразі триває прийом тендерних пропозицій – сам тендер має відбутися 23 листопада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі розклеюють оголошення де заманеться

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити