image
 |  158 25 Жовтня 2024 | 14:06

Володимирське ТМО отримало подяки від ЗСУ

Володимирське ТМО завершило серію навчань для військових реабілітологів та отримало подяки від ЗСУ.

Про це ВолиньUA повідомили в ТМО. 

КП «Володимирське ТМО» отримало подяку від начальника управління фізичної культури та фізкультурно-спортивної реабілітації Командування Сухопутних військ ЗС України, полковника Анатолія Барньова. Це визнання стало підсумком успішного завершення чергової хвилі навчань, під час яких наші лікарі передавали свій досвід військовим реабілітологам.

Подяка колективу за активну участь та вагомий внесок у розвиток системи фізкультурно-спортивної реабілітації в Сухопутних військах ЗС України.

Іменні подяки отримали генеральний директор ТМО Тетяна Ващук та медичний директор Сергій Ярмолін за особистий внесок у проведення навчань.

Під час зустрічі керівництва лікарні з представниками командування сухопутних військ обговорили результати співпраці та подальші кроки для зміцнення системи медичної реабілітації в Україні.

Ми пишаємося можливістю долучитися до важливої справи — підготовки фахівців, які допоможуть у відновленні здоров’я та сил наших захисників. Дякуємо за довіру та відзнаки!, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У волинському селищі футбольні ворота впали на хлопця: його стан важкий

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити