image
 |  140 6 Квітня 2024 | 10:21

Окупанти атакували Харків: є убиті та багато поранених

Російські окупаційні війська у ніч на 6 квітня атакували місто Харків.

Про це пише УНІАН, повідомляє ВолиньЮА.

Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубов, внаслідок нічних ударів ворога загинули 6 людей та ще щонайменше десятеро отримали поранення.

"Щонайменше 10 поранених, люди отримали вибухові травми та осколкові поранення. Стан постраждалих - легкий та середній", - розповів посадовець.

За словами Синєгубова, російські загарбники пошкодили багатоповерхівки, АЗС, магазин, автомобіль. Всі цілі противника - виключно цивільні обʼєкти. Наразі усі служби усувають наслідки російського терору.

Російські окупаційні війська стали частіше атакувати Україну, завдаючи комбінованих атак. Загарбники застосовують різні види ракет та комбінують їх з ударними БПЛА.

У ніч на суботу в Україні була оголошена повітряна тривога через загрозу пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС. Ракетна небезпека була оголошена для північних, південних та східних областей, а згодом і по всій країні.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що розрахунковий час входження крилатих ракет в повітряний простір України близько 05:00 з північного-сходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вбили двох мешканців та поранили дитину у Запоріжжі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити