image
 |  2 14 Вересня 2018 | 05:59

Ворог перекидає до кордону з Україною «Урагани» та військові частини

Росія під прикриттям військових навчань перекидає до кордону з Україною військові частини з потужними артсистемами. Їх готують до ротації на територію Донбасу.
Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк з посиланням на українську розвідку.

 Російське воєнно-політичне керівництво збільшує кількість військ ЗС РФ неподалік кордонів з Україною. Зокрема, під виглядом участі у маневрах «Восток-2018» у райони зосередження вздовж українського кордону зі східних регіонів Росії переміщено окремі військові частини на штатній техніці, у т.ч. артилерійські підрозділи, які мають на озброєнні РСЗВ «Ураган»


— Дмитро Гуцуляк,

речник Міноборони



Також під виглядом маневрів командування ЗС РФ здійснює транспортування нових партій озброєння, інженерного обладнання та іншого майна для прихованої передачі до частин і підрозділів 1 та 2 АК російсько-окупаційних військ. Біля українських кордонів розгорнуто польові табори, де формуються спецзагони для посилення передових позицій терористів у ОРДЛО. Частина цих підрозділів сформована виключно з представників Чечні та Дагестану, а також «казаків».
Нагадаємо, у Росії розпочалися військові навчання «Восток-2018», а також паралельно йдуть маневри агресора в тимчасово окупованому Криму та Вірменії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Опоблок» і «За життя» можуть об’єднатися в одну партію
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити