image
 |  0 17 Грудня 2018 | 10:16

Ворог вкотре обстріляв житлові будинки мирного населення, - 14 ОМБр (ФОТО)

Мешканці цих будинків вже давно живуть під прицілом російських окупантів. Снайперські кулі та осколки снарядів понівечили стіни, вікна та дахи їхніх помешкань. Люди, які, в силу різних життєвих обставин, не змогли переїхати в більш безпечне місце, на превеликий жаль, вже давно засвоїли, де ховатися під час обстрілів, навчилися за звуком розпізнавати зброю, з якої знахабнілий ворог обстрілює їхні домівки.  

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади. 

14 грудня в післяобідню пору російсько-окупаційні війська розпочали черговий інтенсивний обстріл житлових будинків населеного пункту Золоте-4, застосувавши стрілецьку зброю, гранатомети та заборонене Мінськими домовленостями озброєння, використавши біля 30 мін 82 калібру. Від прямого попадання, зазнав пошкоджень чотирьохповерховий житловий будинок. На щастя, під час руйнувань та пожежі ніхто з мешканців будинку не постраждав. 

Обстріли мирного населення російсько-окупаційними військами вкотре доводять – у збожеволілої російської мерзоти давно не залишилося ані крихти людськості! І людські життя, життя мирних людей, які не становлять для російських окупантів ані найменшої загрози, давно стали розмінною монетою в марних намаганнях ворога зашкодити нам, військовослужбовцям Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невдалий прорив кордону: прикордонники обстріляли «євробляху»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити