image
 |  5 23 Червня 2019 | 23:01

Впав та пошкодив спину: у Луцьку на небезпечній гірці травмувалася дитина

У дворі будинку №3 на бульварі Дружби народів у місті Луцьку стоїть небезпечна гірка.

Нещодавно на ній травмувалась дитина - про це у спільноті "Теревені про Луцьк" написала Людмила Денисюк, - пише Волинь 24.

"Де ви??? Депутати, меценати, міська влада??? На що ви дивитесь, за що отримуєте гроші??? Близько п'яти років тому, один меценат встановив у дворі будинку №3 по бульвару Дружби народів у місті Луцьку ось цю диво гірку. З самого початку ця споруда викликала занепокоєння, оскільки не мала поручнів, щоб дитина могла безпечно піднятися по східцях, а ширина дошки, на яку дитина повинна сісти перед тим, як спускатися, сантиметрів 10", - пише жінка. 

"З часом ігрова споруда поламалася... І от нікому до цього немає діла... Де ж ті органи, які для забезпечення безпеки і комфортного перебування дітей, не рідше одного разу на три місяці повинні здійснювати візуальний огляд ігрових споруд??? Чекаєте поки ця гірка когось приб'є? Вона стоїть розвалена вже більше двох років...

А три дні тому мій син впав з неї і страшно пошкодив собі спину...

Надіюсь, що мій пост потрапить на очі когось з міської влади, чи мецената, який цю диво споруду встановив, і хтось її все таки замінить на нову гірку, безпечну для наших діток, адже діти - це найдорожче і не можна так просто нехтувати їхньою безпекою!!!", - написала жінка", - додає дописувачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на 7-річну дитину напали собаки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити