image
 |  29 19 Лютого 2020 | 21:25

Впеpше у Луцьку визначили кращих із дзюдо серед гвардійців Західного ОТО (ФОТО)

У Луцьку на базі спорткомплексу ФСТ «Динамо» відбулися змагання на першість Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ з дзюдо. У боротьбі за звання кращих зійшлися 10 команд (а це понад півсотні спортсменів) зі Львова, Луцька, Івано-Франківська, Вінниці, Хмельницького, Калинівки, Рівного, Нетішина, Вараша.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Військова частина 1141 Національної гвардії України Луцька.

Урочисте відкриття заходу відбулося за участі заступника голови Волинської обласної ради Романа Карпюка, заступника начальника Західного територіального управління НГУ полковника Петра Шуляка, начальника фізичної підготовки і спорту Західного територіального управління НГУ підполковника Віктора Голомея, командира військової частини 1141 підполковника Василя Гуртовського та інших поважних гостей. Танцювальні колективи «Радість» і «Перлинка» луцького Палацу учнівської молоді своїми виступами додали позитиву й упевненості гвардійцям перед початком поєдинків.

«Усі учасники – сильні спортсмени, є серед них і майстри спорту України, і ті, хто займається дзюдо професійно уже багато років. Тому і боротьба буде запеклою», - зазначив Віктор Голомей перед початком змагань.

І справді, передбачити перемогу протягом змагань було неможливо. Однак цілеспрямованість, наполегливість і жага до перемоги зіграли вирішальну роль у результатах змагань. Євген Храмов із військової частини 4114 переміг у ваговій категорії 73 кг.

Гвардієць зізнається, фінальна сутичка видалася найважчою: «Зі своїм суперником ми сходимося у поєдинку уже не вперше. Він досить сильний конкурент. Але я робив захват, проводив кидки і завдяки своїй активності переміг, чим дуже пишаюся».

Особливими змагання з дзюдо стали для Євгена Балєвського, адже у складі команди військової частини 1141 він виступає уперше.

«Це хвилюючий і водночас відповідальний момент. Я розумів, що не маю права підвести своїх товаришів, тому під час поєдинків намагався максимально зосередитися і показати відмінний результат» - розповів луцький гвардієць.

До речі, завдяки своїй наполегливості і майстерності Євген Балєвський здобув перемогу у ваговій категорії понад 100 кг.

За результатами змагань командні місця розподілилися таким чином:

Серед команд першої групи:

1 місце – в/ч 4114;

2 місце – в/ч 3008;

3 місце – в/ч 1241.

Серед команд другої групи:

1 місце – в/ч 1141;

2 місце – в/ч 3043;

3 місце – в/ч 3053.

Переможці отримали кубки, грамоти та цінні подарунки від партнерів змагань гіпермаркету «Нова лінія», ПУМБ у м.Луцьку, ТОВ «Україна Баїв», «Бетон Брук Сервіс».

«Спорт – це не лише запорука успіху. Це, перш за все, здоров’я нашої нації. Розуміючи соціальну відповідальність бізнесу, ми постійно підтримуємо ініціативи, спрямовані на розвиток фізичної культури і спорту», - наголосив директор гіпермаркету «Нова лінія» Дмитро Лифар.

У Луцьку змагання такого рівня серед нацгвардійців відбуваються уперше. За їх результатами буде сформована збірна команда, яка вже у березні представить Західне ОТО на Чемпіонаті Національної гвардії України з дзюдо у Дніпрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому клубі GARDA стало на два кандидати у майстри спорту більше (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити