image
 |  4 15 Липня 2021 | 12:14

ВР відправила Авакова, який не пpийшов на сесію, у відставку. Готуватимуть на меpа Хаpкова?

Верховна Рада підтримала відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Про це повідомляє кореспондент «УНН».

«За» проголосували 291 нардеп.

Аваков перед парламентарями не виступав. Серед нардепів, які виступали перед голосуванням за відставку, були ті, хто подякував Авакову за діяльність на посаді, який підняв рівень довіри до правоохоронних органів. Депутати також нагадали, що Аваков відстояв Харків, коли там піднялася хвиля сепартизму.

Нардепи проводили Авакова з посади міністра оваціями.

Голова партії «Слуга народу» та перший заступник керівника фракції цієї політсили у Верховній Раді Олександр Корнієнко вважає Арсена Авакова, якого парламент звільнив з посади міністра внутрішніх справ, найкращою кандидатурою на посаду мера Харкова.

Нагадаємо, Аваков перебував на посаді з 27 лютого 2014 року.

Головним кандидатом на посаду голови МВС є чинний голова Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський. Він повідомив, що зголосився на пропозицію Президента очолити Міністерство внутрішніх справ. Розгляд кандидатури Дениса Монастирського на посаду нового міністра відбудеться у п'ятницю, 16 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заява Міністpа внутpішніх спpав Укpаїни Аpсена Авакова (ДОКУМЕНТ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити