image
 |  191 28 Січня 2024 | 14:52

Вражаюче свято: у Волинському екоцентрі відзначили дітей - переможців конкурсів та проєктів (ФОТО)

Волинський обласний еколого-натуралістичний центр Волинської обласної ради організував вражаюче ОБЛАСНЕ СВЯТО ЮННАТІВ "Зоряне екологічне сяйво", яке щорічно проводиться з метою відзначення дітей – переможців обласних, всеукраїнських конкурсів та міжнародних екологічних проєктів.

Про це інформують на сторінці екоцентру у facebook.

Юннати приголомшили різноманітністю форм виявлення своїх досягнень: від проєктної та наукової діяльності до творчих та практичних досягнень, і це лише частковий перелік талантів, представлених на обласній сцені.

За сприяння меценатів та соціальних партнерів кожен учасник отримав подарунки за особливі досягнення та перемоги у заходах найвищого рівня.

Справжній успіх дитини – це результат мудрого наставництва. Тому подяку оголошено педагогам, керівникам гуртків та науковим керівникам – усім, хто відкриває молоді світ науки та досліджень.

З вітальним словом та для нагородження педагогів, які на своїх плечах зростили плеяду юних таланів звернулася Валентина Остапчук, мудрий керівник, талановитий директор, серце Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, заслужений працівник освіти України, яка висловила подяку тим, хто у такий складний час для нашої країни знаходить можливість для дослідництва та науки. Вона наголосила, що за нашими дітьми стоїть величезна титанічна праця задля популяризації еколого-натуралістичного напрямку позашкільної освіти.

В свою чергу заступник екоцентру, депутат Луцькради від ВО "Свобода" Володимир Пшибельський побажав обдарованій молоді творчих звершень, цікавих відкриттів, жаги до знань та наполегливості в досягненні цілей. Формування екологічної свідомості суспільства - важлива місія, яка виходить за рамки екології. Адже дбати про навколишнє середовище, в якому ти живеш - це також дбати про свою малу батьківщину, село, місто, область та всю країну. Брати на себе відповідальність, проявляти ініціативу, відстоювати свою думку, об'єднувати зусилля. Все це - складові успішної процвітаючої країни.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити