image
 |  0 15 Вересня 2022 | 15:36

Все йде за планом... Московія здувається...

Все йде за планом... Московія здувається попри шалену істерію ''значущості в світі'' на своїх троцьких-ТВ. Кілька пазлів в Колос на глиняних ногах, на які мало хто звернув увагу.

Можна сміло вважати, що Казахстан вже не їхня сфера впливу. Китай став гарантом Астани.

Вірменія через недалекоглядну власну політику залишилась тет-а-тет з Азербайджаном та Туреччиною - Московія кинула. В підручники історії вірмени не заглядали, инакше б пам'ятали Бісмарка про вартість паперу при домовленостях з московитами.

Москва з світового колись ''гравця'', завдяки Українцям, перетворилася на регіонального і починає грати в багатовекторність, притаманну слабким державам. Китай, Туреччина, Іран. Між ними балансує, покидаючи на поталу сильнішим ''свої'' сфери впливу.

Наступне, що варте уваги - це розпорядження пуйла про обов'язковість створення олігархами та держструктурами приватних армій. Сказати, що це прекрасно це нічого не сказати. Наші молитви почуті. При розпаді Московії ці приватні армії відіграють ключову роль в їхній громадянській війні. Кожен олігарх чи голова держструктури зі своєю армією за жодних обставин не відмовиться від власного шматка пирога. Приватні армії найманців мало чим допоможуть Московії у війні з Україною, бо кадрова армія це на порядок вище зборищу заробітчан, а от у міжусобойчиках це топ!

На Московії скорочують термін навчання у військових закладах аби направити недоуків в підрозділи своїх бандформувань. Отже можна констатувати, що з офіцерським складом в них величезні проблеми. Некомплект, відмовники, саботаж, корупція і т.д.

Те, що вагнерівці в турне по зонах з метою вербовки м'яса свідчить про закінчення його у підкорених Московією народів, бо до сьогодні переважно Метрополія ними воювала. Бачимо, що і нащадки завезених в 30-50-их в Україну, які проживали на сході України також закінчились. Самих московитів з основних своїх трьох міст Москва на убій гнати ще не готова, але навіть, якщо і пожене - це вже не врятує ситуацію у війні з високовмотивованою, агресивною та відродженою українською нацією.

P.S. і родзинка на тортик - москпаспорти, які з радістю брало біосміття на тимчасово окупованих укртериторіях, на Московії не чинні. От за це їм низький уклін, сіють довіру до себе серед власного гівна. 🙂 Хоча це і буде великим викликом для нас, що з ними робити? Однак іміджево для москміра супер. Сваіх нє брасаєм - пасилаєм на йух! 

Андрій МІЩЕНКО, політичний аналітик, народний депутат VII cкликання від ВО «Свобода»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити