image
 |  0 16 Листопада 2020 | 17:55

Встеляли стежку квітами: Луцький Михаїл відвідав церкву в селі вперше після її воз’єднання із ПЦУ (ФОТО)

Громада Великомученика Димитрія Солунського села Антонівка Горохівського деканату приймала митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Це був перший архієрейський візит парафії після її воз’єднання із ПЦУ.

Про це інформує Волинська єпархія Православної Церкви України.

Із високопреосвященним служили: благочинний протоієрей Андрій Сидор, настоятель парафії священник Михайло Пшеничка, інше панотці деканату.

У казанні архіпастир привітав антонівців із Днем пам'яті Косми та Даміана та нагадав про християнські цінності, адже прийнявши Таїнства Христові, ми усвідомлюємо спосіб свого життя. Ми прийняли свою віру через наших прародичів, які навчали нас нам християнських цінностей. Тож давайте частіше приходити до храму не лише із проханням, а й з глибокою подякою, як нас навчали наші батьки, закликав архіпастир.

Керуючий єпархією відзначив активних парафіян благословенними грамотами. Вихованці недільної школи привітали присутніх гарним виступом.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про майбутнє райдержадміністрацій на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити