image
 |  0 2 Липня 2020 | 18:35

ВСУ готуються до наступу в умовах міста, – Хомчак

Збройні сили України стали більш посилено готувати до наступу в міських умовах.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це в інтерв'ю Army Inform заявив головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак. Він уточнив, що війська мають бути готовими до різного розвитку подій.

«Зараз ми набагато більше уваги і часу приділяємо підготовці військ до наступальних дій в урбанізованій місцевості. За шість років ми навчилися добре оборонятися. А війська мають бути навченими і наступати вдень та вночі, за будь-яких погодних умов. Таке завдання я поставив ще рік тому», – підкреслив командувач ЗСУ.

Щодо можливості силового звільнення Донбасу, Хомчак сказав, що він відповідає лише за боєздатність і готовність армії адекватно реагувати, тому це питання краще адресувати політикам.

«Від себе скажу, що зараз робляться величезні зусилля з боку президента, українського дипломатичного корпусу, наших переговірників для пошуку таких аргументів, створення такої ситуації, щоб Російська Федерація прибралася з Донбасу», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 01.07.2020: російські окупанти 5 разів порушили «тишу», один захисник поранений

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити