image
 |  4 25 Грудня 2018 | 15:26

Втратили цінні речі, але залишились живі: біля Ковеля згорів автобус (ВІДЕО)

На Волині, поблизу Ковеля під час руху загорівся пасажирський автобус компанії "Ecolines", який їхав з Ковеля до Варшави.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Євген Середа.

"Різдво. Ми живі. Ми випадково прокинулися ... І випадково вижили завдяки Тому чиє це Різдво .. Не доїжджаючи кілька кілометрів до Ковеля, наш автобус компанії "Ecolines", який прямує з Києва до Варшави, загорівся .. Ми з Мариною сиділи на перших місцях на другому поверсі, саме там де почало горіти .. Марина прокинулася й розбудила мене, я почав кричати пожежа .. І ми врятували людей .. Ми втратили багато цінних речей, люди залишилися без документів і грошей, але то таке, ми реально надихалися продуктів горіння пластику і роль грали секунди, і то що милістю Божою прокинулася Марина .. З Різдвом Христовим вас друзі .. Нам є за що Йому дякувати", - йдеться у дописі.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у секторі комунікації ГУНП у Волинській області, близько 3:00 надійшло повідомлення, що на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, біля Мар’янівки, загорівся 2-поверховий автобус марки «Неоплан», сполученням Київ-Варшава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбійний напад на дітей у Луцьку вчинив 24-річний поліцейський

В автобусі перебувало 7 пасажирів і 10 членів екіпажу. Попередня причина – замикання електропроводки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити