image
 |  0 29 Жовтня 2023 | 13:53

Вуличне освітлення у Володимирі вмикатимуть в автоматичному режимі

У Володимирі  вмикати та вимикати освітлення будуть автоматизовано, оскільки встановили відповідне обладнання. 

Про це інформує сторінка громади.

Вартість цього обладнання – понад 1,1 мільйона гривень. Придбане воно було за кошти громади, а його встановлення має на меті впроваджувати сучасні комп’ютеризовані системи управління й автоматизації виробничих процесів, що дозволяють здійснювати суттєву економію енергоресурсів і значно збільшують термін безаварійної експлуатації інженерних систем.

До комплекту обладнання входять 41 термінал виконавчого пункту, які використовуватимуть для управління системою міського освітлення; один багатоканальний термінал зв’язку та робоча станція диспетчерського пункту з ПЗ «Диспетчеризація системи контролю і управління вуличним освітленням «Міськсвітло СЕА СУГО» (персональні комп’ютери та спеціалізоване програмне забезпечення). Устаткування призначене для побудови системи моніторингу й управління об’єктами на базі ресурсів мережі стільникового зв’язку.

Обладнання забезпечуватиме наступні режими функціонування: режим автономної роботи, аварійний режим і режим ручного керування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонерку з Волині оштрафували на 8 тисяч за обмін 20 злотих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити