image
 |  0 8 Січня 2018 | 11:15

«Вулиця різдвяних янголів» на головній пішохідній вулиці Луцька (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Неймовірну святкову атмосферу на головній пішохідній вулиці міста тепер створюють різдвяні янголи, яких засвітили у Святвечір.
У народі розповідають, що у Різдвяні свята можна загадувати бажання і вони обов’язково можуть збутися, якщо в це вірити усім серцем. Вулиця різдвяних янголів – по своєму надає антуражу новорічних свят, тому можна сміливо загадувати бажання та фотографуватися на згадку.
У вечірній час мерехкотіння ілюмінаційних вогників у вигляді янголів надає особливу прикрасу центральної вулиці міста Луцька.  Зустріти Янголів можна на вітринах магазинів, на електропорах, при вході у заклади, практично вся вулиця Лесі Україник перебуває в присутності різдвяних прикрас. Ми спробуємо передати цю красу через світлини, але варто побачити цю красу на свої очі раз, ніж декілька разів в інтернеті.
Нагадаємо, що в рамках мистецького проекту «Вулиця різдвяних янголів»  підприємці Луцька прикрасили ілюмінаціями у виглядів Янголів.






















аємо
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити