image
 |  0 21 Березня 2022 | 13:31

Вулицею Луцька роз'їжджав чоловік з гранатою

Співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області у Луцьку по вулиці Чернишевського в автомобілі 33-річного лучанина виявили предмет схожий на гранату «Ф-1». За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Подія трапилася вночі 20 березня. Поліцейські, здійснюючи патрулювання міста по вулиці Чернишевського у Луцьку, зупинили автомобіль Opel Ascona. Під час огляду в багажнику легковика співробітники поліції виявили гранату «Ф-1». На місце події викликали слідчо-оперативну групу та спеціалістів вибухотехнічної служби. Виявлений предмет належним чином вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо оголошення правопорушнику підозри у скоєному злочині. Триває досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити