image
 |  2 27 Жовтня 2022 | 12:51

Вулиця біля "Яровиці" у Луцьку перетворилася у суцільну парковку

Дорожнє покриття по вулиці Івана Франка у Луцьку перебуває у незадовільному стані, а сама вулиця виконує функцію парковки поруч з ЖК "Яровиця".

Про це йде мова у запиті депутата Луцької міськради від фракції ВО "Свобода" Андрія Білана.

На проїжджій частині вулиці є пониження каналізаційних люків, глибокі вибоїни, а щільно запарковані автомобілі унеможливлюють безпеку руху по даній вулиці.

У дощову погоду місця просідання каналізаційних люків стають майже непомітні, тому при наїзді на них автомобілем водії ризикують лишитися без коліс своїх транспортних засобів. Глибокі вибоїни на дорозі можуть призвести до дорожньо-транспортної пригоди. Людина може, як і пошкодити свій транспортний засіб, так і створити аварійну ситуацію.

Зважаючи на викладене депутат просить міського голову посприяти у проведенні поточного ремонту вулиці Івана Франка у Луцьку та проводити періодичне інспектування вулиці працівниками муніципальної варти щодо дотримання правил паркування транспортних засобів.

Окрім того, у запиті йдеться про можливість облаштування платної парковки по вулиці Івана Франка, що поблизу ЖК «Яровиця».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити