image
 |  0 20 Травня 2020 | 15:23

Вулицями Луцька розгулювали чоловіки зі зброєю (ВІДЕО)

Близько опівночі патрульні обстежуючи вулицю Кравчука для здійснення поверхневої перевірки зупинили особу оскільки існувало достатньо підстав вважати, що особа має при собі річ, обіг якої заборонено чи обмежено. Поліцейські відповідно до статті 34 Закону України «Про Національну поліції» застосували превентивний поліцейський захід – поверхнева перевірка.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Під час якої у 25-річного хлопця виявили предмет ззовні схожий на пристрій для відстрілу гумових куль - травматичної дії без відповідних дозвільних документів та два поліетиленових пакета з речовинами ймовірно наркотичного походження.

Другий випадок трапився близько 5-ї години ранку на проспекті Соборності, тут охоронці правопорядку помічають три особи чоловічої статі, під час спілкування з якими один з чоловіків раптово починає втікати. Особу наздогнали та затримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали показали, який смітник створили підприємці Центрального ринку (ФОТО)

У 28-річного чоловіка патрульні виявили ззовні схожі предмети спеціально виготовлені для завдання тілесних ушкоджень (холодна зброя) – кастет та ніж.

В обох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити