image
 |  0 21 Березня 2018 | 08:27

В’єтнамці підпільно шили одяг світових брендів в Одесі (ВІДЕО)

На теперішній час правоохоронці встановлюють особи нелегалів та з’ясовують, яким чином вони потрапили на територію України.
Про це 21 березня 2018 року повідомляє сайт «1news.com.ua» з посиланням на прес-службу Нацполіції.
[embed]https://youtu.be/r-8uIKGmct0[/embed]
Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції в Одеській області проводили слідчі дії у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідчі дії проводилися за двома адресами в одному із селищ Овідіопольського району.
Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили 15 іноземців-нелегалів: 9 громадян В’єтнаму та 6 осіб азійської зовнішності. Вони працювали і проживали на території двох підпільних цехів з виготовлення одягу відомих світових брендів.
Також під час обшуків виявлено обладнання, оскільки організатори підпільного виробництва обладнали приміщення 38 швейними машинками. Окрім того, правоохоронцями вилучено ще 385 одиниць готового спортивного одягу, 140 курток з етикетками світових виробників, а також кліше цих фірм.
На теперішній час правоохоронці встановлюють особи нелегалів та з’ясовують, яким чином вони потрапили на територію України. Також встановлюють і причетних до цього факту осіб. Окрім цього, поліцейські встановлюють місця реалізації фальсифікованої продукції відомих світових брендів.
Санкція статті, за якою триває розслідування, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, та з конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити