image
 |  13 30 Квітня 2020 | 15:00

Вже 2 добу - в реанімації: просять допомогти юному волинянину, який постраждав у ДТП

Просять допомогти юному волинянину, який постраждав у ДТП.

Про це пише Студентське самоврядування Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія», де і навчається Корнелюк Богдан на 1 курсі.

"УВАГА! 26 квітня у результаті ДТП у Волинській області, постраждав студент 1 курсу нашого інституту - Корнелюк Богдан Вікторович. 

Вже 2 добу хлопець лежить в реанімації непритомний, у постраждалого черепно-мозкова травма, потрібно робити операцію.

Не будьте байдужими до долі цієї сім’ї, приєднайтесь будь ласка до збору коштів на лікування!Не залишимось осторонь. Номер банківської карти батька Богдана: 5167 9856 6049 6233 – Корнелюк Віктор Михайлович.

Заздалегідь вдячні за зібрані кошти!Просимо розповсюджувати цей пост!" - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція прокоментувала ДТП на Волині за участі неповнолітніх

Переглянути цей допис в Instagram

❗️УВАГА❗️ 26 квітня у результаті ДТП у Волинській області, постраждав студент 1 курсу нашого інституту - Корнелюк Богдан Вікторович. ❗️Вже 2 добу хлопець лежить в реанімації непритомний, у постраждалого черепно-мозкова травма, потрібно робити операцію. Не будьте байдужими до долі цієї сім’ї, приєднайтесь будь ласка до збору коштів на лікування!Не залишимось осторонь. ❗️Номер банківської карти батька Богдана: 5167 9856 6049 6233 – Корнелюк Віктор Михайлович. Заздалегідь вдячні за зібрані кошти!Просимо розповсюджувати цей пост!

Допис, поширений StudentsParliament Kyiv NU OUA (@studsovet_kiev)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити