image
 |  2 30 Червня 2018 | 17:47

Вживання огірків може придушити розвиток раку і старіння, - вчені

Фізетин, який міститься в складі такого на перший погляд, простого продукту, може допомогти організму впоратися з розвитком різних хвороб, включаючи онкозахворювання.
Про це 30 червня 2018 року повідомляє сайт «Свідок».
Як стало відомо з результатів робіт американських вчених, флаванол фізетін має всі властивості антисептика і протизапального засобу. Вчені з’ясували, що за допомогою огірків можна придушити розвиток раку і старіння. Такий висновок був зроблений після експерименту на гризунах мишах. Також завдяки фізетін можна усунути початок хвороб, які безпосередньо впливають на центральну нервову систему.
Але краще за все цей компонент пригнічує ракові клітини і знімає запальні процеси.
Є виняток, при якому дану речовину вживати строго не рекомендується – це хвороба Хантінгтона. Якраз цей компонент при даному захворюванні може привести до плачевного результату, оскільки це генетичне захворювання. Як відомо, генетичні захворювання поки що не піддаються лікуванню, їх можна призупинити. В огірках фізетін міститься найбільше. На друге місце за його змістом вчені зводять полуницю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити