image
 |  2 9 Липня 2018 | 12:46

Хлопець на візку підкорив Говерлу

Хлопець із Тернополя, який пересувається у візку, потрапив на Говерлу на спинах друзів та у спеціально обладнаному кріслі.
Півтора десятки тернополян здійснили мрію Сергія Ткачука, який понад усе хотів побачити найвищу вершину України, - про це пише ZIK.

"Мрія на всіх" – так назвали проект, навколо якого об'єдналися спортсмени, музиканти, журналісти та багато інших небайдужих людей. Цими вихідними Сергій нарешті побачив, як виглядають Карпати з висоти хмар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ФІФА визначилися, чи покарають Віду за фразу «Слава Україні!»


"Це відео замість тисячі слів. Я отримую від вас стільки теплих повідомлень... Дехто з вас пише, що розплакався, дізнавшись історію Сергія. Частина нашої команди, вийшовши на Говерлу, теж не змогла стримати сліз. У звичайному житті хлопчик пересувається на інвалідному візку, тож на гору його несли на спинах, у спеціально обладнаному кріслі, разом з Сергієм вага становила 50 кг. До втілення мрії долучились тернополяни, благодійники, маса чудових людей... Я нереально пишаюсь всіма", – поділилася у Facebook одна з учасниць сходження Зоряна Биндас під відео з Говерли.

Підготовка до підйому тривала пронад півроку. Чоловіки, які несли хлопчика, спеціально тренувалися. Долучився до проекту і місцевий гурт "Фіра", під час підйому на Говерлу вони зняли кліп про Сергія.
"Удвох з Сергієм говорили... Говорили про сходження на Говерлу, про силу духу і волі хлопців, що несли його. А ще як важливо мати друзів. А найважливіше є те, що все життя ми вчимося чогось. І треба не боятися та не соромитися цього...", – написала спортсменка Лілія Проць.

У соцмережах учасники проекту діляться світлинами й враженнями від сходження. І закликають інших об'єднуватися та робити добрі справи. Це, кажуть, робить світ кращим, а людей щасливішими.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити