image
 |  2 4 Січня 2018 | 13:30

Холоди в Україну прийдуть тільки з 9 січня, - синоптик

За прогнозами, в кінці тижня в Україні пануватиме весна посеред зими. Холоди прийдуть тільки з 9 січня.
Про це 04 січня 2018 року повідомляє сайт «Хвиля» з посиланням на «Еспрессо.TV».
Протягом сьогоднішнього і завтрашнього дня температура повітря очікується в межах 2-6 градусів тепла. Трохи холодніше буде на сході, в Дніпрі, Донецьку, Луганську і Харкові, де температура вже знизилася до нуля і нижче. Завтра в тих областях також буде прохолодніше. На півдні країни очікують до 8 зі знаком плюс, - розповіла синоптик Наталія Діденко.

По Україні будуть опади, переважно у вигляді дощу і мряки. На сході можливий невеликий мокрий сніг. Ніяких сильних снігопадів не передбачається.
Серед небезпечних явищ найближчих днів можливий туман, який небезпечний для водіїв, і сходження лавин в Карпатах через теплу погоду.
Синоптик Наталія Діденко, зазначає, що сильний ураган «Елеонор», який пройшовся по Франції, Німеччині, Нідерландах і Бельгії, не зашкодить Україні. Максимум, що він може зробити, це спровокувати опади у західних областях. Ніякого потужного штормового вітру не передбачається.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити