image
 |  0 27 Серпня 2018 | 14:38

Хто переміг у спортивних змаганнях і турнірах в урочищі Вовчак? (ФОТО)

Низкою видовищних спортивних змагань і турнірів відзначилося цьогорічне вшанування Героїв УПА, що відбулось у суботу, 25 серпня 2018 року, на території історико-культурного комплексу «Вовчак. Волинська Січ» у Турійському районі, відновленням якого системно займається Всеукраїнське обднання «Свобода».
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA».
Після відкриття цьогорічних вшанувань на Вовчаку 25 серпня 2018 року розпочалися запальні спортивні змагання з пейнтболу, до участі в яких зголосилося 8 команд. У напружених поєдинках лише жереб зумів визначити переможця з-поміж спортивних команд Ковельського району та міста Луцька, які відповідно розділили перше та друге місця. Третє – у збірної міста Володимира-Волинського та Ратнівщини.

У складі ковельської команди з пейнтболу виступали Андрій Сіховський (капітан), учасник російсько-української війни Віктор Калашніков, голова фракції ВО «Свобода» у Ковельській районній раді Дмитро Матвіюк, депутат Велицької ОТГ Василь Сидорук та активіст В`ячеслав Тарасюк.
У складі луцької команди з пейнтболу – Володимир Пшибельський (капітан), депутат Луцької міської ради Віктор Ящук, депутат Ківерцівської міської ради Роман Стецькович, активіст Дмитро Чорний та учасник російсько-української війни Сергій Миколайчук.


Найкращим стрільцем із пневматичної зброї показав Ігор Баранчук із Луцька, друге місце розділили Сергій Зиза, Микола Харитонов (обидва – Луцьк) та Михайло Бісюк (Любомль), у призерах також – депутат обласної ради Сергій Духницький (Любомль). Перемогу у стрільбі серед жінок здобули лучанки Оксана Білоконь, Алла Керда та Софія Гончарук.

У змаганнях із шахів та шашок домінували представники Старовижівського району, які й розіграли практично всі комплекти нагород. У турнірі з шахів перемогу здобув Роман Панасюк, а з шашок – Світлана Боць. Тренер-наставник переможців – учитель із предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ І-ІІІ ступенів села Мизове, депутат Старовижівської районної ради, свободівець Володимир Вавриш.

У змаганнях із волейболу впевнену перемогу святкувала команда Ковельського району, яка виграла всі поєдинки. Ковельчани виступали у складі депутата обласної ради Юрія Поліщука (капітан), голови фракції ВО «Свобода» у Ковельській районній раді Дмитра Матвіюка, депутата Дубівської ОТГ Юрія Мельника та активіста Олександра Шума.

Друге і третє місця відповідно посіли волейбольні дружини з Луцька «Куми» (капітан – депутат Княгинінської ОТГ Володимир Масон) та «Блек» (капітан – активіст Дмитро Чорний).

Турнір із перетягування канату цьогоріч організатори присвятили пам`яті загиблого у війні з Московією бійця «Легіону Свободи» Василя Крищука з Володимира-Волинського. Вольову перемогу в турнірі здобула команда «Луцьк-Вовчак». Команду вивів на поле депутат обласної ради, свободівець Олександр Пирожик, у її складі також – націоналісти Ігор Баранчук, Андрій Гнатюк, Ігор Харитонов та Сергій Климець.

Друге місце – у збірної Любомльського та Ратнівського районів (капітан – депутат Ратнівської районної ради Микола Горбачук), третє – у команди Ковельського району (капітан – депутат Ковельської районної ради Дмитро Матвіюк).



Вечірньої пори того ж дня на Вовчаку відбулося нагородження переможців спортивних змагань і турнірів та символічне запалення повстанської ватри, опісля гості урочища Вовчак мали можливість переглянути патріотичні фільми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь вшанувала своїх Героїв в урочищі Вовчак (ФОТО)


 








 








 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити