image
 |  5 24 Вересня 2019 | 18:56

«Я людина не партійна», - очільник «Народного фронту» на Волині Ігор Гузь

Народний депутат України Ігор Гузь заявив, що він не є партійною людиною, хоча згідно сайту юстицій, надалі лишається очільником «Народного фронту» на Волині.

Про це нардеп розповів вчора, 23 вересня, під час прес-конференції у приміщенні Володимир-Волинського ЦНАПу, - інформує сайт «Під прицілом».

«Я – людина непартійна: 60% виборців мого округу і є моя партія», - коментує нардеп Гузь.

В той же час, на сайті управління юстицій, Ігор Гузь чітко зазначається керівником Волинської обласної організації партії Яценюка «Народний фронт».

Разом з тим, на партійному сайті «Народного фронту» вказано, що з 8 вересня 2014 року Ігор Гузь є членом цієї політичної сили. Про припинення членства не вказано.

Виходить, що нардеп ввів в оману виборців?

Скоріше за все, політик Ігор Гузь вдався до чергових «політичних реверансів», аби продовжити «вільне плавання».

За весь свій політичний шлях Гузю вдавалось тримати ніс по вітру та змінювати політичні партії, як рукавички. Розпочинав свій шлях у політику з партії «Єдиний центр», далі увійшов до «Нашої України», згодом знайшов спільні інтереси в «Батьківщині», а в 2014 - у партії Яценюка «Народний фронт», де став керівником цього осередку на Волині.

Читайте також: Показали неякісну дорогу імені нардепа Гузя (ФОТО

Згодом, через нульовий рейтинг «Народного фронту», політик, скоріш всього, на вважав за потрібне згадувати своєї прив’язки до політичної сили, завдяки якій став нардепом 8 скликання.

Після обрання до Верховної Ради у 2019 році Ігор Гузь вступив до депутатської групи «За майбутнє», куди крім нього входять ще троє волинських депутатів-мажоритарників.

Очевидно, що нардеп Гузь забув про свою причетність до «Народного фронту» та продовжує розповідати виборцям про свою політичну безпартійність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити