image
 |  2 6 Грудня 2019 | 16:16

«Я на своєму місці»: лучанка - 12 років на службі

Сьогодні відзначають День Збройних сил України. Військовослужбовиця Олена Диль місяць тому повернулася зі Сходу країни. Жінка каже: 12-років тому уклала контракт і служить у Збройних Силах.

Олена Диль — працює механістом групи зв'язку в обласному військовому комісаріаті. За спеціальністю — кухар-кондитер. Про те, що змінила свою професію, каже, не жаліє.

Військовослужбовиця Олена Диль: "Це не просто робота пішов і пішов. Тут різні моменти бувають це військова служба. Треба інколи долати труднощі. Треба мати характер, витримку такі якості, які притаманні не всім людям. Коли я йшла в армію, це був мій вибір, але не свідомий, так трапилося. коли послужила то зрозуміла, що я там, де треба".

Півроку жінка несла службу у Луганській області. Була — зв'язківцем. Каже: місяць тому повернулася додому зі Сходу.

Військовослужбовиця Олена Диль: "Хтось на передових позиціях, хтось далі. У кожного своя ланка роботи. Всі намагаються виконувати свою роботу добре, аби прискорити мир, нашу перемогу, для того щоб у нас був спокій і ми могли у нашій державі добре жити".

Читайте також: Понад 30% волинян отримує зарплату більше 10 тисяч гривень

Військову форму Олена Диля носить 12-ть років. Каже: змінює її на сукню та підбори лише у святкові дні.

Військовослужбовиця Олена Диль: "Я коли виконувала свої обов'язки там у Луганській області зрозуміла - що я на своєму місці. Що я роблю те що вмію, що я можу робити. Робота моя приносить користь. Вона потрібна. Я раніше не шкодувала про Збройні сили, але там я зрозуміла що це моє".

Олена Диль каже: у роботі допомагає підтримка колег та рідних.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити