image
 |  4 8 Березня 2018 | 17:40

Я не маю рис, необхідних для українського президента: не кривомовний, не сидів у в'язниці, - Пальчевський

Український бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський в інтерв'ю головному редактору видання «ГОРДОН» Олесі Бацман сказав, що інститут президента в Україні не потрібен і вона має бути парламентською республікою.
Про це 08 беpезня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
По-перше, мої амбіції ніколи не заходили так далеко, тому що для цього треба володіти певною мірою відсутності самокритики. Ну як міг Вітя Ющенко (третій президент України.  – «ГОРДОН»), людина, відверто скажемо, малоосвічена, на мою думку, знову ж таки... Я – представник київської інтелігенції... – сказав Пальчевський.

Ведуча зазначила:
Узагалі-то Янукович довів, що навіть той, хто тричі судимий і двічі сидів, може бути президентом.
Дякую за підтвердження моєї тези... Я був би гарним президентом, якби я сказав: «Україні протипоказаний президент, я вірю, що це має бути суто парламентська республіка». Крапка. Ось тоді я був би гарним президентом... Я, на жаль, не маю рис, необхідних для українського президента: я не кривомовний, я не можу брехати 90% із того, що вони відтворюють, я не сидів у в'язниці, – заявив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити