image
 |  4 9 Червня 2020 | 21:41

Комплекс малороса: Зеленський досі не може сформувати свого ставлення до Бандери

Нинішній президент України Володимир Зеленський відмовився прямо відповідати про своє ставлення до Степана Бандери, мотивуючи неоднозначністю цієї особистості.

Як повідомляє OBOZREVATEL, в інтерв'ю «Українській правді» голова держави сказав, що не може обговорювати той час, коли не жив сам.

«У мене не може бути ставлення до таких людей, до таких подій за таких часів, про які ми з вами читаємо, але ми там не жили. Не може бути просто особистого ставлення», – зазначив він.

При цьому Зеленський додав, що всі люди, які захищали незалежність України, є героями.

«Я так думаю, що всі люди, які захищали незалежність України, – є її синами, є її дійсно героями. У нас від героя до ворога – один крок. Ви ж розумієте ставлення до історії Степана Бандери (на сході країни. – Ред.).

Нема однозначності. Не треба, мені здається, провокувати українське суспільство і відповідати на ті запитання, на які має відповісти час», – "роздвоївся" у власній відповіді Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський вирішив призначити в РНБО «сірого кардинала» МЗС часів Януковича, – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити