image
 |  0 18 Лютого 2020 | 00:02

«Я тєбя здєлаю просто», – у Сєвєродонецьку побилися депутат міськради і помічник нардепа

За даними видання "Час пик", бійка сталася між депутатом Лисичанської міськради Іваном Полупановим і сєвєродонецьким активістом, помічником депутатки від "Слуги народу" Єлизавети Богуцької В'ячеславом Шевчуком.

У неділю, 16 лютого, перед будівлею Сєвєродонецької міської ради побилися помічник народного депутата і депутат міськради. Про це 17 лютого повідомляє пресслужба місцевої поліції.

"У неділю перед будівлею Сєвєродонецької міської ради сталася сутичка між помічником депутата Верховної Ради та депутатом місцевої ради, у ході якої тілесні ушкодження отримали обидва учасники події. Відео цієї події було викладено в соціальних мережах", – ідеться в повідомленні.

Зазначено, що після цієї події чоловіки звернулися із заявами про заподіяння тілесних ушкоджень у Сєвєродонецьке відділення поліції.

Місцеве видання "Час пік" уточнює, що бійка сталася між депутатом Лисичанської міськради Іваном Полупановим і сєвєродонецьким активістом, помічником депутатки від "Слуги народу" Єлизавети Богуцької В'ячеславом Шевчуком.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити