image
 |  2 4 Березня 2018 | 11:47

Я УЧАСНИК АТО І Я НЕ СТАНУ НА КОЛІНА!, - у ФБ набирає обертів новий флешмоб

Сьогодні у Фейсбуці набирає обертів фото-флешмоб учасників АТО, волонтерів та українців на підтримку мітингувальників, яких побили і поставили на коліна на сніг російськомовні «арли Авакова», колишні «беpкути».
Про це 04 беpезня 2018 року повідомляє власкоp «ВолиньUA».
Я УЧАСНИК АТО І Я НЕ СТАНУ НА КОЛІНА! Я ОБУРЕНИЙ ЖОРСТОКИМ ПОБИТТЯМ МОЇХ ПОБРАТИМІВ У КИЄВІ!
Шановні учасники АТО! 3 березні 2018 року жорстко побили учасників АТО у Києві та розігнали мирних протестувальників! Пропонуємо флешмоб: вистави своє фото в стрічку Фейсбуку з написом: «Я учасник АТО і я не стану на коліна! Я обурений жорстоким побиттям моїх побратимів у Києві!»
Для кого проблематично зробити напис на фото, виставляйте фото та окремо напис «Я учасник АТО і я не стану на коліна! Я обурений жорстоким побиттям моїх побратимів у Києві!»
Мета флешмобу: Підтримати морально побитих та затриманих силовиками хлопців, показати владним структурам що ми вільні громадяни демократичної країни!
Хто бажає підтримати флешмоб але не є учасником АТО, може написати «Я волонтер і я не стану на коліна...» або «Я українець і я не стану на коліна..»
Як що сьогодні, ми будемо мовчати, то завтра нас будуть ставити на коліна за любий протест в кожному місті та в кожному подвір'ї!
Важливо! Скопіюйте весь текст та вставте в свою стрічку ФБ, щоб інші люди змогли зрозуміти сутність флешмобу та підтримати його!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити