image
 |  2 22 Січня 2019 | 19:02

Як бійці 14-ї ОМБр купалися на Водохреща (ФОТО)

Згідно з усіма традиціями свято Богоявлення, яке християни східного обряду відзначають 19 січня, провели військовослужбовці нашої народженої та загартованої в боях 14 окремої механізованої бригади! Взявши участь у святковому богослужінні та освяченні води, які провів на березі річки Луги капелан нашої бригади отець Ігор, чимало наших побратимів, серед яких і жінки-військовослужбовці, занурилися в води річки, почуваючись при цьому надзвичайно бадьоро і життєрадісно!

Про це повідомляє прес-служба бригади. 

Крім того, військовослужбовці нашої 14 омбр, за доброю багаторічною традицією, були співорганізаторами Водохрещенських купань на річці Лузі у Володимирі-Волинському – розгорнули намет, де всі, хто занурювався у йорданську купіль, могли переодягнутися та зігрітися, а також пригощали всіх охочих надзвичайно смачним армійським гарячим чаєм, приготованим на польовій кухні. Впевнені, що й він, а особливо, богоявленська купіль, принесе всім нам Боже благословення, заряд здоров’я, сили та оптимізму на весь рік!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минуло тижня волинські рятувальники витягнули 10 автомобілів з кюветів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити