image
 |  4 4 Березня 2021 | 07:08

Як депутату продали 8 гектарів землі під Луцьком? (ФОТО, ВІДЕО)

В мережі показали відео, як проходив аукціон з продажу 8 гектарів землі у селі Боголюби, що під Луцьком.

В заході взяли участь три покупці, які попередньо сплатили по 253 тисячі гривень гарантійного внеску. Дану суму не повертають переможцеві торгів, однак, повертається учасникам, які програли.

Стартували торги з ціни 5 мільйонів 60 тисяч гривень, один крок зробив покупець №3, який підвищив ціну на 203 тисяч гривень. Таким чином ціна лоту склала – 5 мільйонів 263 тисячі гривень.

Далі цікавіше, жоден із покупців не зробив ставок. Покупець під номером №2 фактично просидів мовчки весь аукціон. Це ж треба так переживати за купівлю лоту, витрати кошти під гарантійний внесок, затратити свій час, але не перейматися купівлею 8 гектарів ласого шматка землі під Луцьком.

- Пропозиції? Ваші пропозиції? - питала ведуча аукціону Мирослава Мельничук.

А в залі тиша. Пропозицій більш немає.

Очевидно, що даний аукціон проходив чисто формально, з одним кроком купівлі, де здавалось серйозні дядьки зібрались, але наважились зробити одну ставку на 203 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В селах Луцької громади відкриють відділення ЦНАПу та соцполітики

Отож, кінцева сума 8 га землі склала 5 мільйонів 263 тисяч гривень. Виходить, що 1 гектар землі під Луцьком вартує 657 тисяч гривень.

До слова, землю продали майже за 5,3 мільйона гривень. Що цікаво, під час аукціону стартову ціну було підвищено тільки на 3%. Ділянку придбав депутат Заборольської сільради.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити