image
 |  4 16 Серпня 2020 | 21:03

Як говорити з чоловіком про покращення сексу

Найменші натяки на якісь недоліки в ліжку можуть ображати чоловіків.

Як жінкам слід починати розмову про секс зі своїми партнерами, порадила психологиня і сексологиня Наталя Єжова, передає Единственная.

"Розмова про свої бажання - це не претензія. Слова - це інструмент, за допомогою якого ми доносимо цю думку. Їх неправильне використання веде до сварок. Але в той же момент, якщо мовчати, то невдоволення буде тільки накопичуватися", - пояснює експерт.

За її словами, є кілька варіантів розвитку подій: можна продовжувати мовчати і злитися, можна почати шукати партнерів, з якими тобі буде комфортно на стороні, але найбільш правильним рішенням буде поговорити.

"Я ділюся своїми бажаннями, але ти можеш погодитися, а можеш і відмовити. Посіяти зерно бажання, а не претензію", - наводить як приклад варіанти розмови Наталя Єжова.

Вона радить уявити в деталях, який хочеться секс. Картинка повинна збуджувати тебе саму. Можна написати на аркуші паперу сценарій. Важливо, щоб він був розгорнутий. Проговорити цей сценарій треба перед дзеркалом з почуттям, бажанням, збудженням, інтонацією. Тоді можна розказати партнеру про свої бажання після статевого акту. Він може виконати їх не відразу, тому його треба обійняти і розказати, що хочеться у сексі. Партнера треба заразити своїм бажанням.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити