image
 |  7 5 Лютого 2021 | 23:08

Як не відмовитися від сексу, коли живеш великою сім'єю у маленькій квартирі (ВІДЕО)

Секс у маленькій квартирі. Чи не кожна друга родина в Україні живе в затісних для комфортних інтимних стосунків умовах і часто це шкодить шлюбам. Сексологи заговорили про це голосніше під час карантину. Запитання, як геть не відмовитись од любощів в умовах, коли в оселі багато дітей чи батьки в сусідній кімнаті - одне з найпопулярніших у секс-чатах. 

Найбільша проблема, що в тісних умовах подружжя часто секс відкладає на потім. Сексологи радять зонувати кімнати шафами чи книжковими полицями. Якщо це одна кімната, то шафу на всю стіну: за шафою сплять діти, а перед нею сплять батьки чи навпаки. Топ-місце для усамітнення — у ванній, проте організувати його можна усюди.

Головний секрет інтиму в маленьких квартирах, кажуть досвідчені подружжя, це не чекати, поки хтось зробить. І докладати зусиль кожному, попри все. Сексологи запевняють, що це саме ті зусилля які винагороджуються гармонією в родині.

Детальніше - у сюжеті ТСН.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити