image
 |  4 23 Квітня 2019 | 13:31

Як підрозділи командування «Захід» готуються до відбиття удару з повітря (ФОТО)

В рамках заходів бойової підготовки триває відпрацювання взаємодії та практичних навичок підрозділів радіотехнічного батальйону повітряного командування «Захід».

Про це інформують у Інформагентстві Міноборони.

Особовий склад радіолокаційної станції вийшов у район виконання завдань за призначенням з метою нарощення радіолокаційного поля та організації захисту від активних радіоелектронних перешкод, а також своєчасного виявлення і супроводу повітряних об’єктів умовного противника.

Процес ліквідації загрози з неба складається з цілого комплексу заходів, тож окрім розгортання та запуску радіолокаційної станції, військовослужбовці підрозділу відпрацювали організацію прибуття ремонтно-відновлювальної бригади з метою імітації відновлення боєздатності радіоелектронної техніки.

За словами заступника командира радіотехнічного батальйону ПвК «Захід» з морально-психологічного забезпечення капітана Віталія Шевченка, командуванням частини організовано співпрацю з місцевим населенням, засобами масової інформації та органами місцевого самоврядування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити