image
 |  18 24 Жовтня 2022 | 21:44

Як повернути "вогник" в інтимні стосунки?

Найприємніші та найцікавіші заняття з часом набридають. Як морозиво – спершу неможливо наїстися, а згодом викликає нудоту. Так і з сексом – навіть в найідеальніших парах, він може стати доволі буденним заняттям. А ще робота, хатні справи, діти.

Про кілька способовів, як повернути гостроту у інтимне життя розповідають працівники секс-шопу 69.TOYS.

Відверті розмови

Говорити про секс потрібно. Завжди. Дізнаватись не лише смаки й вподобання партнера чи партнерки, а й обговорювати фантазії, пози, декорації, місця та одяг. Озвучувати бажання, обговорювати попередній сексуальний досвід не лише цікаво й пізнавально, це ще й вносить корективи у процес. А іноді, такі розмови можуть навіть збуджувати.

Під час розмов важливо пропонувати, а не нав'язувати чи наполягати. Вони можуть бути між партнерами а не на загал, без звинувачень чи докорів. Зрештою вони можуть бути більш інтимними ніж сам секс, тому й настрій та час для них треба вибирати відповідний. Некомфортно говорити? Спробуйте листуватись про секс. Використовуйте месенджери, смс-ки, а можете писати листи. Доволі старомодний спосіб, який може додати стосункам шарму.

Зміна декорацій

Звісно, у ліжку найзручніше, але не так цікаво, як раніше. Відновити гостроту відчуттів допоможе зміна локації для сексу. Найпростіший спосіб – спеціалізовані готелі. Такі уже є в Києві та Львові, і точно такі є за кордоном. Сексом можна займатись на природі, в авто, на пляжі тощо. Можна обирати й більш публічні місця – туалети в клубах та ресторанах, музеї та кінотеатри. Але перш ніж вдатись до таких експериментів – ознайомтесь з законодавством. Звісно, штраф не такий страшний як кримінальне провадження, але й він може зіпсувати настрій і надовго відбити бажання до експериментів.

Рольові ігри

Вчитель та учениця, лікарка та пацієнт, король та фрейліна, сильна пані та її прислужник, Тарзан та Джей, Джек та Роуз – стільки ролей можна на себе приміряти. Головне – взаємне бажання та фантазія. Костюмів, аксесуарів чимало, а сценарії можуть бути максимально непередбачувані. Зрештою, навіть зміна поведінкових патернів під час сексу може додати гостроти відчуттям. Мовчали під час сексу – заговоріть, після роботи накиньтесь на партнера з палкими поцілунками, замість традиційного душу, чи розбудіть вночі міцними обіймами. Навряд чи вам відмовлять.

Іграшки та аксесуари

Зараз індустрія іграшок для сексу настільки розвинута, що обирати можна донесхочу – вистачить до кінця життя. Іграшки для жінок, для чоловіків, спільні іграшки. Відрізняються за призначенням, матеріалами та ціновим діапазоном. Аксесуарів теж безліч – від пікантної білизни та свічок для масажу тіла, до наручників та секс-гойдалок. Експерименти з такими товарами найпростіші та найдоступніші. Вони - найлегший спосіб відновити та добавити гостроти в сексуальне життя. А спільний вибір та обговорення їх використання може бути цікавою прелюдією.

З вибором аксесуарів та іграшок допоможуть у магазині 69.TOYS – найбільшому в Україні. А консультанти анонімно допоможуть підібрати необхідні товари та проконсультувати з різних питань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити