image
 |  2 25 Квітня 2020 | 20:32

Як працює Луцький ЦНАП після того, як виявили, що працівник захворів на коронавірус

Втретє за останні два тижні співробітники обласного управління ДСНС провели дезінфекцію приміщення луцького ЦНАПу. Все через те, що в однієї з працівниць напередодні діагностували коронавірус, - розповіла журналістам Суспільного директорка ЦНАПу Лариса Карп'як.

"Враховуючи, що був офіційно підтверджений випадок на коронавірус в однієї з працівниць ЦНАПу, то міською радою було вжито усі заходи, аби убезпечити наших відвідувачів та безпосередньо працівників".

Лариса Карп'як розповіла: працівниця ЦНАПу, яка захворіла на COVID-19, почувається ліпше.

Зі слів начальника відділення ДСНС в області Івана Козака, троє працівників обробляють меблі, стіни, підлогу та вхідні двері ЦНАПу.

Начальник відділення ДСНС в області Іван Козак: "Хлопці обробляють і костюми мокрі, це одноразовий костюм. Ми обробляємо тим розчином, який нам дає міська рада, також можна хлоровмісними засобами чи спиртовим".

З 12 березня, коли в Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу, Луцький ЦНАП надає послуги в режимі онлайн, ті відвідувачі, яким доводиться особисто приходити до ЦНАПу, одягають рукавички та маску, -- каже Лариса Карп'як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Маневиччини заразилися COVID-19 від московських попів, – ЗМІ

Директорка департаменту “ЦНАП у Луцьку”Лариса Карп'як: "Дуже просимо відвідувачів звертатися до нас за допомогою засобів телефонно-комунікаційного зв'язку. Усі консультації надаються цілодобово за номером 15-80. Але є і ряд послуг, що вимагають присутності громадян. Це, наприклад, реєстрація новонародженої дитини.. Це оформлення ID-паспорта".

Детальніше - у сюжеті Суспільного Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити