image
 |  0 19 Травня 2022 | 10:52

Як працює Центральний ринок у Луцьку та чи погасили борги підприємці

У Луцьку Центральний ринок, що на вулиці Глушець, 17 травня роботу не припиняв, доступ до торгових місць підприємцям не обмежували і вхід не забороняли, – розповіла Суспільному підприємиця, яка торгує на ринку, Ірина.

До 17 травня підприємцям дали час, аби розрахуватися з боргами за оренду та продовжувати торгівлю. Ринок цього дня запрацював з 7:00, як зазвичай.

У п'ятницю, 13 травня, підприємиця Ірина до обіду не могла продавати товар, бо ринок без попередження зачинили. "Сьогодні (17 травня – ред.) на роботу пустили, ранок почався гарно, працюємо. Чекаємо результату нашої співпраці", – говорить лучанка.

Додає: проблеми у людей з керівництвом ТОВ "Луцький ринок" сталися через відсутність договорів та, відповідно, неможливість сплатити оренду. "Договори отримали після того інциденту, оплату здійснили, всі працюють на своїх місцях", – зазначила підприємиця Ірина.

Як розповіла продавчиня Тама Жашко, підприємці привели до ладу торгові місця, людям доступ до робочих місць не обмежували, а борги виплатили в той же день, 13 травня.

"Ніхто не платив, бо у нас не було договорів з ними, а старі договори, які здали, казали зробити копії. Це зробили. А кому платити не сказали. То вирішили платити на старі документи", – каже жінка.

У день, коли ринок закрили на пів дня, продавчиня Ольга втратила орієнтовно 600 гривень заробітку.

"Для мене, як пенсіонерки то важливо. От вчора я заплатила за квартиру, газ, світло три тисячі, а пенсія яка?! І зуби на полку... Ми платимо за місця, все як має бути", – розповіла пенсіонерка.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити