image
 |  2 10 Липня 2019 | 23:01

Як працюють фіскали після скандальних обшуків у Волинській ДФС

Головне управління Державної фіскальної служби в області нині працює у звичайному режимі, телефоном розповіла завідувачка сектору комунікацій Олена Нікотіна. Вона каже: учора під час слідчих дій правоохоронці нічого не вилучали і нікого не затримували.

Олена Нікотіна, завідувачка сектору комунікацій ГУ ДФС в області: "В ході слідчих дій в Головному управлінні ДФС у Волинській області 9 липня 2019 року жодному з керівників Головного управління ДФС у Волинській області підозра не оголошувалася, не було затримання представників керівного складу чи посадових осіб та не вилучалися документи, валютні цінності, печатки та інші матеріальні цінності. Колектив Головного управління ДФС в області працює в штатному режимі, виконуючи завдання із забезпечення надходжень до бюджетів усіх рівнів."

Читайте також: Мільйонний прибуток: що у декларації волинської чиновниці-хабарниці?

 Нагадаємо, учора в приміщенні головного управління Державної фіскальної служби Волині тривали обшуки. Його працівників до роботи не допустили, був відчинений лише Центр обслуговування платників податків. Зі слів речниці Державного бюро розслідувань Анжеліки Іванової, слідчі Центрального апарату викрили протиправну схему формування податкового кредиту з ПеДеВе підприємствами-імпорТерами транспортних засобів на території Волинської області. Триває досудове розслідування.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити