image
 |  4 16 Березня 2020 | 12:41

Карантин: як працюватиме патрульна поліція Волині?

Прийом громадян працівниками патрульної поліції Волині вестиметься дистанційно. 

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області у мережі Фейсбук.

На підставі постанови КМУ від 11.03.2020 № 211 "Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID-19" в управлінні патрульної поліції у Волинській області прийом громадян — обмежено!

«Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме:

1. Повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).

📨📧 З усіх інших питань просимо звертатися до управління патрульної поліції у Волинській області письмово, на адресу: 43005 м. Луцьк, вул. Залізнична, 15, або на електронну пошту [email protected], тел. 0-332-74-21-33

💡Звертаємо вашу увагу на вимоги щодо оформлення таких звернень. Вони зазначенні в Законі України "Про звернення громадян".

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

🚨 З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті Патрульної поліції України», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна і світ борються з коронавірусом: коротко станом на 15 березня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити