image
 |  2 4 Грудня 2019 | 18:26

Як пройшов чемпіонат міста Луцька й області з панкратіону та грепплінгу?

У суботу, 30 листопада, в обласному центрі Волині відбувся Відкритий чемпіонат Луцька та Волинської області із панкратіону та грепплінгу. Змагання організовувала Волинська обласна федерація панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу спільно із Федераціями панкратіону та грепплінгу України та спортивним клубом GARDA за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Про це інформує пресслужба спортивного клубу.

Захід проходив у спортивному залі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні і зібрав майже сотню борців з Луцька, Волині та міста Олевськ (Житомирська область).

Це був останній у 2019-му році чемпіонат із панкратіону і грепплінгу, у планах провести кілька в 2020-му.

«Це був, так би мовити, домашній чемпіонат. Зібралося кілька клубів з Луцька і з-за його меж. Необхідно піднімати порбцівський рівень у своєму регіоні. Тому цей чемпіонат став хорошим завершенням календарного року», – розповів голова Волинської обласної федерації панкратіону, грепплінгу та бразильського джиу-джитсу й головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

До слова, головний тренерський склад клубу GARDA нині перебуває Харкові, де з 5 до 7 грудня проходитиме Чемпіонат України з панкратіону та грепплінгу, на який з’їжджаються усі спортсмени країни з цих видів спорту. Переможцям цього чемпіонату будуть відчинені двері на Чемпіонат Європи.

Читайте також: Луцьк розриває договори з перевізником, який відмовився встановлювати валідатори

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити