image
 |  4 27 Листопада 2021 | 19:46

Як розвиватимуть туристичний потенціал Луцька?

Луцька міська рада ставить за мету максимально розвивати туристичний потенціал Старого міста. Для цього вже запланували певний перелік дій на найближчий час.

Про це у інтерв’ю розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук, - пише ВолиньПост

Зокрема, за словами мера, у грудні цього року облаштують підсвітку Собору святих апостолів Петра і Павла.

Наступного року планують реконструювати вулицю Драгоманова – або всю вулицю, або частину до перехрестя з вулицею Кафедральною. Також є плани щодо реконструкції Площі Ринок. Вже замовлена передпроектна пропозиція.

«Ми маємо деякі зауваження і озвучили їх проектантам. Наразі вони працюють над їх усуненням, тож попереду – розробка безпосередньо проекту і оголошення тендеру. Кошти також передбачили на це у бюджеті наступного року», – розповів міський голова.

Також планують відремонтувати вулицю Кафедральну, принаймні від перехрестя з вулицею Данила Галицького до Замкової площі.

«Маємо намір відремонтувати сквер біля входу в підземелля. Наші підземелля насправді унікальні, а територія поруч з ними справляє враження, ніби заходиш в льох в якомусь селі. Тому треба зробити все для того, щоб територія поблизу відповідала такому наповненню», - додав Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одному з луцьких маршрутів курсують голландські автобуси

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити